Υπηρεσίες

Κορνίζες σε βέργες

Παράγουμε και διαθέτουμε προς πώληση μια μεγάλη γκάμα κορνιζών σε βέργες μήκους από 2,50 εως 3,00 μέτρα.

Κομμένα

Παραγγείλετε τις διαστάσεις που χρειάζεστε είτε πατούρα (διαστάσεις θέματος) είτε εξωτερικά μέτρα, εμείς κόβουμε την κορνίζα και εσείς την καρφώνεται.

Καρφωμένα

Πρόκειται για κορνίζες κομμένες και καρφωμένες από εμάς.

Ολοκληρωμένη κορνίζα

Έχουμε τη δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με ολοκληρωμένη κορνίζα έτοιμη να τοποθετήσετε το θέμα και να την παραδώσετε στον πελάτη σας.


Στην Ξυλοτεχνική παράγουμε όμορφες και ποιοτικές κορνίζες για τις πολύτιμες αναμνήσεις σας, τα έργα τέχνης και για τα συλλεκτικά σας αντικείμενα. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν καταστήματα κορνιζών, φωτογραφεία, e-shops, ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας και που με τη σειρά τους μας εμπιστεύονται για τις ανάγκες της επιχείρησης τους. Είμαστε μία δυναμική εταιρία η οποία εξελίσσετε μαζί με τους συνεργάτες της.

Είτε χρειάζεστε μία μόνο κορνίζα είτε μία μεγάλη παραγγελία, είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με επαγγελματισμό. Κάθε χρόνο παράγουμε περισσότερα από 110.000 μέτρα κορνίζας και περισσότερες από 50.000 έτοιμες κορνίζες.

Στην Ξυλοτεχνική, πιστεύουμε ότι οι κορνίζες δεν είναι απλά διακοσμητικά αξεσουάρ, αλλά εκφράσεις της προσωπικότητας και του γούστου σας. Γι’ αυτό προσπαθούμε να φτιάχνουμε κορνίζες που δεν είναι μόνο λειτουργικές, αλλά και καλλιτεχνικές και μοναδικές. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να ανακαλύψετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter για να ενημερώνεστε για καινούρια προϊόντα και προσφορές

Newsletter
Καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο