Ξυλοτεχνική

Από το 1970 παράγουμε ποιοτικές κορνίζες.

Η κορνιζοποιία Ξυλοτεχνική ιδρύθηκε στη Λάρισα το 1970 σύμφωνα με τα πρότυπα της παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Αρχικά η παραγωγή βασιζόταν στην κατασκευή ξύλινων στρογγυλών, οβάλ και τετράγωνων κορνιζών με το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγικής διαδικασίας να είναι χειροποίητη. Η εμπορική επιτυχία οδήγησε μέσα σε μια δεκαετία στην δημιουργία ιδιόκτητου εργοστασίου και στην αγορά μηχανημάτων στοχεύοντας στην αύξηση της παραγωγικής δυνατότητας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Στα επόμενα χρόνια η Ξυλοτεχνική εδραιώνεται στο χώρο της χονδρικής πώλησης ξύλινων κορνιζών με τα προϊόντα μας να διατίθενται σε πολλές πόλεις και χωριά της Ελλάδος.
0
FOUNDED
0 +
METERS
0 +
FRAMES
0
COUNTRIES

Σταθμός στην εξέλιξη της Ξυλοτεχνικής υπήρξε ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας την πενταετία 1995-2000 με την μαζική αγορά μηχανημάτων και τη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας κατασκευής ξύλινων κορνιζών σε βέργες. Ο συνδυασμός πολυετούς εμπειρίας στη χειροποίητη κορνίζα και η αγορά εξειδικευμένων μηχανημάτων κορνιζοποϊίας δίνουν μια νέα ώθηση στην εταιρεία που μπαίνει δυναμικά στη παραγωγή ξύλινων κορνιζών σε βέργες προσφέροντας στους συνεργάτες μας μεγάλη ποικιλία, υψηλή και σταθερή ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση.

Στη δεκαετία του 2000 η οικογενειακή επιχείρηση θα συνεχίσει να εκσυγχρονίζεται με περισσότερα μηχανήματα δίνοντας όμως παράλληλα και αυξημένη βαρύτητα στην καλλιτεχνική κορνίζα κάνοντας χρήση και εξελίσσοντας ιδιαίτερες τεχνικές όπως είναι η πατίνα και τα ντεκαπέ φινιρίσματα. Είναι η περίοδος που ξεκινούν οι εξαγωγές στην Κύπρο ενώ προσπάθειες γίνονται και για εξαγωγές σε άλλες Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες.

 

Σήμερα έχοντας περάσει η διαχείριση της εταιρείας στην τρίτη γενιά από την δημιουργία της το 1970, χωρίς να λείπει η υποστήριξη και η πολύτιμη βοήθεια των μεγαλυτέρων, η Ξυλοτεχνική ξεκινά ένα νέο ταξίδι με την παραγωγή στις εγκαταστάσεις μας ξύλινων καλλιτεχνικών σκαλιστών κορνιζών με χειροποίητα φινιρίσματα σε φύλλο χρυσού και ασήμι. Πρόκειται για κορνίζες υψηλής αισθητικής που έρχονται να συμπληρώσουν τον κατάλογο μας ο οποίος αριθμεί πάνω από 500 διαφορετικούς κωδικούς διαθέσιμους στις αποθήκες μας.

Ζήτα προσφορά σήμερα.

Επικοινωνία
First
Last
Επιλέξτε την ιδιότητα σας

Ζήτα προσφορά σήμερα

Επικοινωνία
First
Last
Επιλέξτε την ιδιότητα σας
Καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο