Υπηρεσίες

Κορνίζες σε βέργες

Παράγουμε και διαθέτουμε προς πώληση μια μεγάλη γκάμα κορνιζών σε βέργες μήκους από 2,50 εως 3,00 μέτρα.

Κομμένα

Παραγγείλετε τις διαστάσεις που χρειάζεστε είτε πατούρα (διαστάσεις θέματος) είτε εξωτερικά μέτρα, εμείς κόβουμε την κορνίζα και εσείς την καρφώνεται.

Καρφωμένα

Πρόκειται για κορνίζες κομμένες και καρφωμένες από εμάς.

Ολοκληρωμένη κορνίζα

Έχουμε τη δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με ολοκληρωμένη κορνίζα έτοιμη να τοποθετήσετε το θέμα και να την παραδώσετε στον πελάτη σας.


Στην Ξυλοτεχνική παράγουμε όμορφες και ποιοτικές κορνίζες για τις πολύτιμες αναμνήσεις σας, τα έργα τέχνης και για τα συλλεκτικά σας αντικείμενα. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν καταστήματα κορνιζών, φωτογραφεία, e-shops, ξενοδοχεία και πολυκαταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας και που με τη σειρά τους μας εμπιστεύονται για τις ανάγκες της επιχείρησης τους. Είμαστε μία δυναμική εταιρία η οποία εξελίσσετε μαζί με τους συνεργάτες της.

Whether you need a single frame or a large order, we are ready to serve you with professionalism and care. Every year we produce more than 110,000 meters of mouldings and more than 50,000 ready-made frames.

Στην Ξυλοτεχνική, πιστεύουμε ότι οι κορνίζες δεν είναι απλά διακοσμητικά αξεσουάρ, αλλά εκφράσεις της προσωπικότητας και του γούστου σας. Γι’ αυτό προσπαθούμε να φτιάχνουμε κορνίζες που δεν είναι μόνο λειτουργικές, αλλά και καλλιτεχνικές και μοναδικές. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να ανακαλύψετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε.

Newsletter

Subscribe now to the newsletter to be informed about new products and special offers.

Newsletter
Scroll to Top