Ξυλοτεχνική - Παραγωγή ξύλινων κορνιζών

Η Ελληνική κορνιζοποϊία Ξυλοτεχνική δημιουργήθηκε στη Λάρισα το 1970 σύμφωνα με τα πρότυπα της παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Αρχικά η παραγωγή βασιζόταν στην κατασκευή ξύλινων στρογγυλών, οβάλ και τετράγωνων κορνιζών με το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγικής διαδικασίας να είναι χειροποίητη. Η εμπορική επιτυχία οδήγησε μέσα σε μια δεκαετία στην δημιουργία ιδιόκτητου εργοστασίου και στην αγορά μηχανημάτων στοχεύοντας στην αύξηση της παραγωγικής δυνατότητας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας. Στα επόμενα χρόνια η Ξυλοτεχνική εδραιώνεται στο χώρο της χονδρικής πώλησης ξύλινων κορνιζών με τα προϊόντα μας να διατίθενται σε πολλές πόλεις και χωριά της Ελλάδος.


Σταθμός στην εξέλιξη της Ξυλοτεχνικής υπήρξε ο εκσυγχρονισμός της εταιρείας την πενταετία 1995-2000 με την μαζική αγορά μηχανημάτων και τη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας κατασκευής ξύλινων κορνιζών σε βέργες. Ο συνδυασμός πολυετούς εμπειρίας στη χειροποίητη κορνίζα και η αγορά εξειδικευμένων μηχανημάτων κορνιζοποϊίας δίνουν μια νέα ώθηση στην εταιρεία που μπαίνει δυναμικά στη παραγωγή ξύλινων κορνιζών σε βέργες προσφέροντας στους συνεργάτες μας μεγάλη ποικιλία, υψηλή και σταθερή ποιότητα και άμεση εξυπηρέτηση.


Στη δεκαετία του 2000 η οικογενειακή επιχείρηση θα συνεχίσει να εκσυγχρονίζεται με περισσότερα μηχανήματα δίνοντας όμως παράλληλα και αυξημένη βαρύτητα στην καλλιτεχνική κορνίζα κάνοντας χρήση και εξελίσσοντας ιδιαίτερες τεχνικές όπως είναι η πατίνα και τα ντεκαπέ φινιρίσματα. Είναι η περίοδος που ξεκινούν οι εξαγωγές στην Κύπρο ενώ προσπάθειες γίνονται και για εξαγωγές σε άλλες Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες.


Σήμερα έχοντας περάσει η διαχείριση της εταιρείας στην τρίτη γενιά από την δημιουργία της το 1970, χωρίς να λείπει η υποστήριξη και η πολύτιμη βοήθεια των μεγαλυτέρων, η Ξυλοτεχνική ξεκινά ένα νέο ταξίδι με την παραγωγή στις εγκαταστάσεις μας ξύλινων καλλιτεχνικών σκαλιστών κορνιζών με χειροποίητα φινιρίσματα σε φύλλο χρυσού και ασήμι. Πρόκειται για κορνίζες υψηλής αισθητικής που έρχονται να συμπληρώσουν τον κατάλογο μας ο οποίος αριθμεί πάνω από 400 διαφορετικούς κωδικούς διαθέσιμους στις αποθήκες μας.


Διάθεση των προϊόντων μας για λιανική πώληση γίνεται μέσα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κάντε κλικ εδώ για να βρείτε ένα συνεργαζόμενο κατάστημα.

Αν σας ενδιαφέρουν οι κορνίζες μας και είστε επαγγελματίας στείλτε μας ένα αίτημα συνεργασίας.

Σύνδεση

Ξυλοτεχνική

Σχεδόν μισό αιώνα παράγουμε και εμπορευόμαστε κορνίζες από ξύλο, κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι κορνίζες μας παράγονται στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

   2410 619709

   2410 619708

   info@woodtech.gr

© 2018 Xylotechniki. All Rights Reserved.