Πασπαρτού
για κορνίζες και για φωτογραφίες

Πασπαρτού σε φύλλα

Τα φύλλα των πασπαρτού έχουν διάσταση 81,5 Χ 112,5 cm και πάχος 1125 micron και είναι η σειρά Cream Core της Colormount. Μπορείτε να τα αγοράσετε μεμονωμένα ή σε πακέτα των 10 φύλλων ανά χρώμα.

Πασπαρτού κομμένα

Μπορείτε να αγοράσετε πασπαρτού έτοιμα κομμένα στις διαστάσεις που εσείς θέλετε και σε όποιο χρώμα ταιριάζει στις κατασκευές σας. Επίσης μπορούμε να δημιουργήσουμε και ιδιαίτερα σχέδια ανάλογα τις προτημίσεις σας.

Χάρτινες κορνίζες και διακοσμητικά

Παράγουμε κορνίζες και διακοσμητικά από πασπαρτού και ποιοτικά χαρτιά. Οι κορνίζες αυτές αποτελούν μοντέρνες διακοσμητικές προτάσεις για γρήγορη παρουσίαση φωτογραφιών ή flyer.
Image

Πασπαρτού για εκθέσεις φωτογραφίας

Πασπαρτού σε πακέτα των 25 τεμαχίων ίδιου χρώματος και διάστασης, κατάλληλα για παρουσίαση φωτογραφιών σε εκθέσεις. Υπάρχει η επιλογή τα πασπαρτού αυτά να έχουν και χάρτινη πλάτη για ένα καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

Πασπαρτού σε προσφορά

Πασπαρτού σε προσφορά διαφόρων χρωμάτων. Στα πακέτα προσφοράς δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής χρωμάτων. Ελάχιστη ποσότητα 20 τεμάχια ίδιας διάστασης.

Χρωματολόγιο Πασπαρτού

Image

Σύνδεση

Ξυλοτεχνική

Σχεδόν μισό αιώνα παράγουμε και εμπορευόμαστε κορνίζες από ξύλο, κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι κορνίζες μας παράγονται στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

   2410 619709

   2410 619708

   info@woodtech.gr

© 2018 Xylotechniki. All Rights Reserved.