Κορνίζες στα μέτρα σας

Ξυλοτεχνική Κορνίζες με το μέτρο

Κορνίζες σε βέργες

Παράγουμε και διαθέτουμε προς πώληση μια μεγάλη γκάμα κορνιζών σε βέργες μήκους από 2,50 εως 3,00 μέτρα. Είναι η πρώτη υλη για επαγγελματίες κορνιζοποιούς που διαθέτουν κοπτικό και καρφωτικο κορνίζας. Η μεγάλη διαφορά στην τιμή και η δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης του τελικού καταναλωτή είναι ίσως τα 2 σημαντικότερα πλεονεκτήματα, ενώ η αγορά μηχανημάτων και η δημιουργία αποθήκης stock είναι κυρίως αυτά που πρέπει να υπολογίσει κάθε ενδιαφερόμενος. Μεγάλο ρόλο στην αύξηση του κέρδους θα παίξει η σωστή διαχείριση των ρεταλιών και η μείωση της φύρας στο ελάχιστο από την πλευρά του ανθρώπου που θα αναλάβει να κόψει τις βέργες και να οργάνωση την αποθήκη.

Ξυλοτεχνική κορνίζες σε ακάρφωτα τελάρα

Κομμένα ακάρφωτα

Παραγγείλετε τις διαστάσεις που χρειάζεστε είτε πατούρα (διαστάσεις θέματος) είτε εξωτερικά μέτρα, εμείς κόβουμε την κορνίζα και εσείς την καρφώνεται. Σε αυτήν την επιλογή έχετε το μεγάλο πλεονέκτημα ουσιαστικά να μην πρέπει να διατηρείτε αποθήκη στο χώρο σας ενώ και το κόστος αγοράς είναι χαμηλότερο σε σχέση με την καρφωμένη κορνίζα. Θα χρειαστείτε βεβαία καρφωτικο μηχάνημα και θα πρέπει να δημιουργήσετε στο κατάστημα σας ένα εργαστήριο, όπως και να έχει όμως το εργαστήριο σας θα είναι αρκετά μικρότερο σε σχέση με αυτο που θα χρειαζόσασταν εάν είχατε να διαχειριστείτε βέργες.

Ξυλοτεχνική κορνίζες σε τελάρα

Καρφωμένα

Πρόκειται για κορνίζες κομμένες και καρφωμένες από εμάς . Παραγγέλλοντας καρφωμένες κορνίζες δεν έχετε πλέον την ανάγκη αγοράς μηχανημάτων εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα αλλά και χώρο στο κατάστημα σας. Η τιμή είναι πιο υψηλή από τις 2 προηγούμενες επιλογές θα πρέπει όμως να συνυπολογίσετε ότι μειώνεται αισθητά ο απαιτούμενος χρόνος για την δημιουργία του κάδρου γεγονός πολύ σημαντικό ιδίως όταν το κατάστημα το διαχειρίζεται ένα άτομο . Ένα μικρό εργαστήριο είναι απαραίτητο κυρίως για να αποθηκεύετε τα διάφορα υλικά που σας χρειάζονται για να ολοκληρώσετε το κάδρο.

Ξυλοτεχνική κορνίζες κατά παραγγελία

Ολοκληρωμένη κορνίζα

Έχουμε τη δυνατότητα να σας προμηθεύσουμε με ολοκληρωμένη κορνίζα έτοιμη να τοποθετήσετε το θέμα και να την παραδώσετε στον πελάτη σας. Αναλαμβάνουμε να σας προμηθεύσουμε σε τιμή χονδρικής τα παρακάτω:

1. Κορνίζα καρφωμένη.

2. Πασπαρτού της γνωστής φίρμας Colourmount.

3. Τζαμί.

4. MDF (χρησιμοποιείται για πλάτη πίσω από το θέμα).

5. Συστήματα στήριξης (δέλτα , D-ring , καρχαριακια).

Απευθύνετε κυρίως σε επαγγελματίες που θέλουν να συμπεριλάβουν την κορνίζα στα διαθέσιμα προϊόντα του καταστήματος τους προσφέροντας περισσότερες επιλογές στο πελατολόγιο τους . Στους δύσκολους καιρούς που διανύει ο επιχειρηματικός κλάδος γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ότι κάθε πώληση είναι σημαντική, διευρύνοντας τη γκάμα των προϊόντων προς πώληση θωρακίζουμε τη βιωσιμότητα της επιχείρησης μας και αυξάνουμε τα κέρδη μας

Σύνδεση

Ξυλοτεχνική

Σχεδόν μισό αιώνα παράγουμε και εμπορευόμαστε κορνίζες από ξύλο, κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι κορνίζες μας παράγονται στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

   2410 619709

   2410 619708

   info@woodtech.gr

© 2018 Xylotechniki. All Rights Reserved.