Οι κορνίζες μας είναι φτιαγμένες να αντέχουν στο χρόνο και γι αυτό δεν χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση, ωστόσο υπάρχουν κάποιες απλές συμβουλές για να την συντήρησή τους έτσι ώστε να αποφευχθεί η αλλοίωση τους.

- Μην τοποθετείτε την κορνίζα σε μέρος που την “βλέπει” συνεχώς ο Ήλιος. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι γνωστό ότι αλλοιώνει όλων των ειδών τα χρώματα το ίδιο και της κορνίζας.

- Μην χρησιμοποιείτε χημικά καθαριστικά. Αν θέλετε να καθαρίσετε τις κορνίζες σας ο καλύτερος τρόπος είναι με ένα ελαφρός βρεγμένο πανί.

- Στις κορνίζες οι οποίες έχουν πατίνα καλό είναι να τις καθαρίζετε με το φτερό που χρησιμοποιούμε στο ξεσκόνισμα ή με ένα στεγνό μαλακό πανί.

- Σε περίπτωση που τοποθετήσετε την κορνίζα σε μέρος με πολύ υγρασία (όπως το μπάνιο) ή για κάποιο λόγο βραχεί η κορνίζα ο καλύτερος τρόπος να τη στεγνώσετε είναι : α)με ένα απορροφητικό πανί εφαρμόζοντάς το ταμποναριστά πάνω στην κορνίζα αν έχει πατίνα και φύλλο χρυσού β) κανονικά αν έχει διαφορετικό φινίρισμα.

Σύνδεση

Ξυλοτεχνική

Σχεδόν μισό αιώνα παράγουμε και εμπορευόμαστε κορνίζες από ξύλο, κατασκευασμένες από τα καλύτερα υλικά με σεβασμό στο περιβάλλον.

Οι κορνίζες μας παράγονται στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

   2410 619709

   2410 619708

   info@woodtech.gr

© 2018 Xylotechniki. All Rights Reserved.